https://carsspot.co/slot-gacor/https://mamumtaza.sch.id/slot-gacor/https://rapor.mamumtaza.sch.id/slot-deposit-pulsa/https://oliveiracoaching.com/slot-online/https://midwestcan.com/slot-deposit-pulsahttp://mednauki.ru/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.trielht.com.br/libs/-/slot-gacor/https://windsoruniversity.us/slot-deposit-pulsa/https://www.limksys.com/wp-content/uploads/2022/01/slot-deposit-dana/https://bioinsuleaf.id/wp-content/uploads/2022/01/slot-gacor/http://simpak.disdik.palembang.go.id/resources/slot-deposit-pulsa/index.phphttps://nusantarakini.com/wp-content/uploads/2022/-/slot-deposit-pulsa/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot777/https://bankvala.com/wp-content/uploads/slot-deposit-pulsa/https://eastchrist.tsu.ge/public/assets/slot-gacor/https://www.kecasaarredi.it/slot-deposit-pulsa/https://elearning.mamumtaza.sch.id/slot88/https://admin.mamumtaza.sch.id/slot-hoki/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot-deposit-pulsahttps://developer.clirnet.com/https://jobformazione.it/wp-content/uploads/slot-gacor-gampang-menang/https://grovalue.in/https://www.exipurecomm.us/wp-content/uploads/2022/slot-gacor/https://www.skywalt.com/wp-content/uploads/2022/slot-gacor-malam-ini/

Een perfecte mix van passie, plezier en professionaliteit

Design voegt passie, plezier en professionalisme toe aan uw bedrijf. Een opvallend logo en goed vormgegeven huisstijl en website visualiseren niet alleen wat u doet, maar tonen de essentie van wie u bent en waar u voor staat. Whitepoint design ontwikkelt logos, huisstijlen, drukwerk, boekontwerpen, web graphics, evenement designs, tentoonstellingsontwerpen… en meer.

Als klein bedrijf acteren we snel en bent u verzekerd van effectieve besluitvorming en uitgebreide persoonlijke aandacht voor uw project. Met ons netwerk van Indiase web & app programmeurs en andere professionals, kunnen we grote, complexe opdrachten aan. Maar we ontwikkelen met even veel plezier een huisstijl voor uw start-up! Ons brede portfolio aan ontwerp dienstverlening, heeft al heel wat bedrijven geholpen een blijvende marktimpressie te maken.

Ons ontwerpproces: eenvoudig en to the point

We volgen een vierstappenplan, dat een efficiënt ontwerpproces en effectieve projectcommunicatie garandeert: consulteer, definieer, ontwerp en implementeer. Eerst inventariseren we de ideeën en wensen van onze klant. Daarna beoordelen we de vergaarde informatieve, doen research en definiëren de scope of werk. Op basis daarvan, ontwikkelen we verschillende ontwerp-oplossingen, die we presenteren aan de klant. Zodra we het eens zijn over het definitieve ontwerp, verzorgen we de totstandkoming van drukwerk, website, beursstands en andere design-deliverables.

Onze aanpak brengt focus, efficiëntie en plezier in elke stap van de ontwikkeling. Het resultaat: effectieve en triggerende ontwerpoplossingen die precies de juiste impact hebben op de door u gewenste doelgroep.

Lees hier meer over ons ontwerpproces

Werkgebied

Branding
Brand identitiet, Logo en huisstijl ontwikkeling, Visitekaarten en Huisstijl handleiding
Print & Publicatie
Brochure, Jaarverslag, Boek omslag en binnenwerk, Nieuwsbrief, Posters, Handleiding, Uitnodiging en Promotie Campagnes
Tentoonstelling & Evenementen
Tentoonstelling, Trade shows, Banners, Posters en Evenementen ontwerp
Interactief media
Interface, Websites, CD-ROM, Short films en Digitaal presentatie

 

w

Consult

ask, inquire, consult

Define

study, research, conclude

Design

brainstorm, create, refine

Implement

finalise, produce, deliver

Rupal Chauhan

Whitepoint Designs is opgericht door mij, Rupal Chauhan, een ervaren ontwerper met meer dan twintig jaar ontwerpervaring. Ik heb als zelfstandig designer gewerkt in Azië en heb gedoceerd aan het National Institute of Design (India) en MIADA, Chongqing University (China). Momenteel werk ik vanuit Nederland en bedien zowel Nederlandse als buitenlandse opdrachtgevers.

Als ontwerper is het mijn grote passie de essentie van uit bedrijf te vatten en met mijn inspiratie en ervaring te vertalen in creatieve ontwerpoplossingen. Dit biedt een uitlaatklep voor mijn spontaniteit en geeft me creatieve voldoening. Ik zie er naar uit om samen met u en uw team de volgende creatieve uitdaging aan te gaan. Of u nu een bedrijf, ontwerpstudio, start-up of kleine ondernemer bent: ik werk graag met u samen!

Wilt u meer weten?

Indien u meer informatie wilt, of een offerte wilt ontvangen voor uw project, stuur dan een email of gebruik onderstaand formulier.

7 + 11 =

Rupal heeft mijn bedrijfshuisstijl en website ontwikkeld. Ik heb al heel wat complimentjes over mijn website ontvangen. Ze heeft ook mijn visitekaartjes en een bedrijfsbrochure ontworpen. Ziet er prima uit en past helemaal bij wie ik ben! Het is leuk met Rupal te werken.

Lees hier Testimonials

Leuk om eens de andere kant van het verhaal te horen!

Share This