https://carsspot.co/slot-gacor/https://mamumtaza.sch.id/slot-gacor/https://rapor.mamumtaza.sch.id/slot-deposit-pulsa/https://oliveiracoaching.com/slot-online/https://midwestcan.com/slot-deposit-pulsahttp://mednauki.ru/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.trielht.com.br/libs/-/slot-gacor/https://windsoruniversity.us/slot-deposit-pulsa/https://www.limksys.com/wp-content/uploads/2022/01/slot-deposit-dana/https://bioinsuleaf.id/wp-content/uploads/2022/01/slot-gacor/http://simpak.disdik.palembang.go.id/resources/slot-deposit-pulsa/index.phphttps://nusantarakini.com/wp-content/uploads/2022/-/slot-deposit-pulsa/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot777/https://bankvala.com/wp-content/uploads/slot-deposit-pulsa/https://eastchrist.tsu.ge/public/assets/slot-gacor/https://www.kecasaarredi.it/slot-deposit-pulsa/https://elearning.mamumtaza.sch.id/slot88/https://admin.mamumtaza.sch.id/slot-hoki/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot-deposit-pulsahttps://developer.clirnet.com/https://jobformazione.it/wp-content/uploads/slot-gacor-gampang-menang/https://grovalue.in/https://www.exipurecomm.us/wp-content/uploads/2022/slot-gacor/https://www.skywalt.com/wp-content/uploads/2022/slot-gacor-malam-ini/

In beweging naar balans

In beweging naar balans is een oefentherapiepraktijk voor slaapoefentherapie, ademtherapie en omgang met chronische pijn. De praktijk richt zich op herstel van balans in de breedste zin van het woord: of het nu om houding en beweging, slapen, adem, psychosomatiek of chronische pijn gaat: oefentherapie biedt handvatten!

De praktijk is ontstaan uit de samenvoeging van de bestaande praktijken van de twee oefentherapeuten. Samen wilden ze hun gezamenlijke onderneming een frisse start geven met een nieuw logo, onderscheidende huisstijl, website en bijpassend marketingmateriaal.

Het logo symboliseert dynamiek en balans: de beweging van de wervels geeft het lichaam stabiliteit. Er zijn vijf kleuren gekozen om de variatie in therapieën te benadrukken. Het geheel van het ontwerp en de kleuren straalt een balans tussen vrolijkheid, toegankelijkheid, deskundigheid en menselijke aandacht uit. Deze beeldtaal is doorgezet in het ontwerp van de visitekaarten, brochure, advertentiecampagne en website.

+ Logo, huisstijl

+ Brochure

+ Advertentiecampagne

+ Website

Meer projects

Share This