https://carsspot.co/slot-gacor/https://mamumtaza.sch.id/slot-gacor/https://rapor.mamumtaza.sch.id/slot-deposit-pulsa/https://oliveiracoaching.com/slot-online/https://midwestcan.com/slot-deposit-pulsahttp://mednauki.ru/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.trielht.com.br/libs/-/slot-gacor/https://windsoruniversity.us/slot-deposit-pulsa/https://www.limksys.com/wp-content/uploads/2022/01/slot-deposit-dana/https://bioinsuleaf.id/wp-content/uploads/2022/01/slot-gacor/http://simpak.disdik.palembang.go.id/resources/slot-deposit-pulsa/index.phphttps://nusantarakini.com/wp-content/uploads/2022/-/slot-deposit-pulsa/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot777/https://bankvala.com/wp-content/uploads/slot-deposit-pulsa/https://eastchrist.tsu.ge/public/assets/slot-gacor/https://www.kecasaarredi.it/slot-deposit-pulsa/https://elearning.mamumtaza.sch.id/slot88/https://admin.mamumtaza.sch.id/slot-hoki/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot-deposit-pulsahttps://developer.clirnet.com/https://jobformazione.it/wp-content/uploads/slot-gacor-gampang-menang/https://grovalue.in/https://www.exipurecomm.us/wp-content/uploads/2022/slot-gacor/https://www.skywalt.com/wp-content/uploads/2022/slot-gacor-malam-ini/

Managementmodellensite.nl

Managementmodellensite.nl bevat een veelheid aan managementmodellen en aanverwante boeken, artikelen en tools. De site bevatte bij oplevering meer dan 1000 content-items en is continu groeiende. De site is zowel grafisch als functioneel herontworpen.

Zoeken van modellen en bijbehorende items, wordt vergemakkelijkt met een intuïtieve categorie-indeling, knoppen per soort content, geadviseerde content onder de modellen en een zoekfunctie. De content kan zodoende op verschillende manieren met enkele muisknoppen worden ontsloten

De kleurstelling, graphics en look&feel zijn functioneel gehouden. Iconen zijn gestileerd en herkenbaar en ondersteunen het eenvoudige ontwerp. Voor dezelfde klant zijn twee aanvullende websites ontworpen op basis van de herkenbare huisstijl.

+ Logo en icons

+ Website

Rupal en haar team hebben diverse websites gemaakt. Gezien de complexiteit was dat niet altijd even makkelijk, maar voor alle uitdagingen die we tegen kwamen, zijn structurele oplossingen bedacht en geïmplementeerd. Ze voelden zich verantwoordelijk tot de websites precies zo draaiden als we bij aanvang voor ogen hadden.

Gert Jan Schop

Managementmodellensite

Meer projects

Share This