https://carsspot.co/slot-gacor/https://mamumtaza.sch.id/slot-gacor/https://rapor.mamumtaza.sch.id/slot-deposit-pulsa/https://oliveiracoaching.com/slot-online/https://midwestcan.com/slot-deposit-pulsahttp://mednauki.ru/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.trielht.com.br/libs/-/slot-gacor/https://windsoruniversity.us/slot-deposit-pulsa/https://www.limksys.com/wp-content/uploads/2022/01/slot-deposit-dana/https://bioinsuleaf.id/wp-content/uploads/2022/01/slot-gacor/http://simpak.disdik.palembang.go.id/resources/slot-deposit-pulsa/index.phphttps://nusantarakini.com/wp-content/uploads/2022/-/slot-deposit-pulsa/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot777/https://bankvala.com/wp-content/uploads/slot-deposit-pulsa/https://eastchrist.tsu.ge/public/assets/slot-gacor/https://www.kecasaarredi.it/slot-deposit-pulsa/https://elearning.mamumtaza.sch.id/slot88/https://admin.mamumtaza.sch.id/slot-hoki/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot-deposit-pulsahttps://developer.clirnet.com/https://jobformazione.it/wp-content/uploads/slot-gacor-gampang-menang/https://grovalue.in/https://www.exipurecomm.us/wp-content/uploads/2022/slot-gacor/https://www.skywalt.com/wp-content/uploads/2022/slot-gacor-malam-ini/

Onze aanpak is eenvoudig en to the point

Anders dan probleemoplossing in veel andere vakgebieden – waar vaak ‘absolute’ of ‘ware’ antwoorden kunnen worden gevonden – kan een ontwerpproces tot meerdere oplossingen leiden. Dit is soms een grote uitdaging die een nauwe samenwerking vereist tussen ontwerper en opdrachtgever. De beste ontwerpen zijn een uitgebalanceerde combinatie van gewenste eigenschappen, binnen de gestelde kaders (zoals veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, esthetiek, gebruiksvriendelijkheid, omgevingseisen, budget etc.). Het ontwerpproces omvat weliswaar een aantal logische stappen en beslissingen, maar er is ook altijd iets dat niet gedefinieerd kan worden … maar nét het verschil maakt.

Overleggen: definiëren van de opdracht

De meeste projecten starten vanuit intensieve afstemming met de opdrachtgever: we leren elkaar kennen en inventariseren samen uw ideeën, suggesties, wensen en bedrijfsvisie. Ik vraag, vraag en vraag. Om het proces efficiënt te houden, heb ik enkele vragenlijsten ontwikkeld die u kunt downloaden. We plannen en stellen doelstellingen vast voor het ontwerpproject. En terwijl we dat doen, ontwikkel ik een gevoel voor waar u naar op zoek bent.

Definiëren: vaststellen van criteria en begrenzingen

In de tweede fase, onderzoek ik uw werkveld, markteigenschappen, vergelijkbare cases, concurrenten, materialen, in te zetten media etc. Op basis van de verzamelde gegevens en impressies, specificeer ik criteria en kaders. De scope of work, benodigde inspanning en mogelijke ontwerprichtingen worden gespecificeerd en afgebakend. Nadat de scope of work met u is afgestemd is, begin ik met de initiële schetsen en conceptontwerpen.

Ontwerpen: brainstorm, ideeën en ontwerpoplossingen

De creatieve concepten worden ontwikkeld door brainstormen op basis van de verzamelde informatie en aanwijzingen. Ruwe ideeën worden geordend en verder ontwikkeld. Soms ontstaan ideeën binnen seconden en soms is dit een worsteling van dagen en nachten. Zodra ideeën voldoende concreet en volwassen zijn, ontvangt u deze met de bijbehorende ontwerpconcepten en achterliggende ontwerpoverwegingen. Op basis van uw feedback en wijzigingsvoorstellen, verfijnen we waar nodig het ontwerp. En dan hebben we een definitief conceptontwerp in handen…

Implementeren: controleren, realiseren en evalueren

Tijdens de finale fase, wordt het ontwerpconcept werkelijkheid. De productiebestanden worden gemaakt en na uw goedkeurig in productie genomen. Ik assisteer waar nodig bij de totstandkoming. We controleren, testen en zorgen er voor dat drukwerk, website, beursstand en andere deliverables soepel tot stand komen en aan alle kwaliteitseisen voldoen. Nadat het project is afgerond, is niet alleen het resultaat maar ook het proces voor mij belangrijk. Elke keer valt er iets te leren en zijn er tips op te volgen. Uw feedback is erg belangrijk voor mij. Pas daarna eindigt het project.

Meer weten?

Wilt u meer informatie, of wilt u een offerte aanvragen? Bel of email me en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een goede intake is het halve werk!

Ieder logo, huisstijl en website ontwerp start met een vragenlijst, die we na invulling gezamenlijk bespreken. Op basis hiervan maak ik een aantal conceptontwerpen die we samen analyseren. Het resultaat hiervan: een ontwerp dat precies de essentie raakt en waar u zich ongetwijfeld in herkent.

Kijk naar Logowerk hier.

Download Logo ontwikkeling vragenlijst hier.

Download Website ontwikkeling vragenlijst hier.

 

Share This