https://carsspot.co/slot-gacor/https://mamumtaza.sch.id/slot-gacor/https://rapor.mamumtaza.sch.id/slot-deposit-pulsa/https://oliveiracoaching.com/slot-online/https://midwestcan.com/slot-deposit-pulsahttp://mednauki.ru/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.trielht.com.br/libs/-/slot-gacor/https://windsoruniversity.us/slot-deposit-pulsa/https://www.limksys.com/wp-content/uploads/2022/01/slot-deposit-dana/https://bioinsuleaf.id/wp-content/uploads/2022/01/slot-gacor/http://simpak.disdik.palembang.go.id/resources/slot-deposit-pulsa/index.phphttps://nusantarakini.com/wp-content/uploads/2022/-/slot-deposit-pulsa/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot777/https://bankvala.com/wp-content/uploads/slot-deposit-pulsa/https://eastchrist.tsu.ge/public/assets/slot-gacor/https://www.kecasaarredi.it/slot-deposit-pulsa/https://elearning.mamumtaza.sch.id/slot88/https://admin.mamumtaza.sch.id/slot-hoki/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot-deposit-pulsahttps://developer.clirnet.com/https://jobformazione.it/wp-content/uploads/slot-gacor-gampang-menang/https://grovalue.in/https://www.exipurecomm.us/wp-content/uploads/2022/slot-gacor/https://www.skywalt.com/wp-content/uploads/2022/slot-gacor-malam-ini/

Quality 4 you

Quality for You (Q4Y) is een managementadviesbureau dat is opgezet door Roger Leenders. Kernexpertisegebieden zijn proces- en kwaliteitsmanagement.

Het Q4Y logo is ontwikkeld met duidelijkheid, kwaliteit en mensen in gedachten. Het nummer 4 wordt weergegeven als vier punten die kwaliteit (Quality) verbindt met klanten (You). Dit  symboliseert samenwerking en teamwerk.

De brochure en responsible website zijn ontwikkeld op basis van de huisstijl en stralen hetzelfde gevoel van duidelijkheid en kwaliteit uit. De illustraties zijn zo gekozen, dat deze de management quotes optimaal ondersteunen en de boodschap op een prettige manier ondersteunen.

+ Logo en Huisstijl

+ Promotiemateriaal

+ Website

Ik ben heel blij met de branding van Rupal. De quotes zijn goed gekozen en benadrukken zowel het proces- als mensgerichte aandachtspunt, wat precies aansluit bij mijn tagline (proces- en taakgericht kwaliteitsmanagement). De vrolijke illustraties op de website en die in de brochure ondersteunen het geheel. Bedankt voor je mooie werk!eautiful work!

Roger Leenders

Quality 4 you

Meer projects

Share This