https://carsspot.co/slot-gacor/https://mamumtaza.sch.id/slot-gacor/https://rapor.mamumtaza.sch.id/slot-deposit-pulsa/https://oliveiracoaching.com/slot-online/https://midwestcan.com/slot-deposit-pulsahttp://mednauki.ru/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.trielht.com.br/libs/-/slot-gacor/https://windsoruniversity.us/slot-deposit-pulsa/https://www.limksys.com/wp-content/uploads/2022/01/slot-deposit-dana/https://bioinsuleaf.id/wp-content/uploads/2022/01/slot-gacor/http://simpak.disdik.palembang.go.id/resources/slot-deposit-pulsa/index.phphttps://nusantarakini.com/wp-content/uploads/2022/-/slot-deposit-pulsa/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot777/https://bankvala.com/wp-content/uploads/slot-deposit-pulsa/https://eastchrist.tsu.ge/public/assets/slot-gacor/https://www.kecasaarredi.it/slot-deposit-pulsa/https://elearning.mamumtaza.sch.id/slot88/https://admin.mamumtaza.sch.id/slot-hoki/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot-deposit-pulsahttps://developer.clirnet.com/https://jobformazione.it/wp-content/uploads/slot-gacor-gampang-menang/https://grovalue.in/https://www.exipurecomm.us/wp-content/uploads/2022/slot-gacor/https://www.skywalt.com/wp-content/uploads/2022/slot-gacor-malam-ini/

Wijkraad Osseveld Woudhuis

De wijkraad Osseveld Woudhuis, Apeldoorn ondersteunt bewoners van de wijken Osseveld en Woudhuis door gesprekspartner te zijn met gemeente, politie, woningbouwcorporaties, Wisselwerk en basisscholen. De Wijkraad faciliteert de wijkbewoners als zij voor hun belangen willen opkomen. In de Wijkraad zitten meestal zeven vrijwilligers.

Het logo ondersteunt het imago van de wijkraad. Het straalt uit dat de wijkraad toegankelijk is, nuttig werk doet, graag communiceert en open staat voor nieuwe leden.

Het logo is gebaseerd op de plattegrond van de wijk met vier delen in een driehoekige vorm. De driehoek heeft de natuurlijke vormgeving van een blad. Het logo straalt samenwerking en groei uit en is blij en kleurrijk. De wijk hoort bij de gemeente Apeldoorn die ook een blad als logo heeft.

Het wijkblad ‘Wijkkijker’ heeft ook een nieuw jasje gekregen. De wijkkijker verschijnt elk kwartaal en de vormgeving ervan volgt het thema van de vier seizoenen.

+ Logo en Huisstijl

+ Promotiemateriaal

+ Wijkblad: Wijkkijker

 

Whitepoint maakte in 2010 een uitermate positieve indruk op de Wijkraad Osseveld‑Woudhuis met haar mooie ronde en kleurrijke ontwerpen. Naast een nieuw logo en een nieuwe frisse kleurrijke cover verzorgde Rupal voor de website van de Wijkraad een nieuwe opmaak. Bestuursleden konden zelf de website vullen en aanpassen waar nodig of gewenst. De samenwerking met Rupal Chauhan verliep door de jaren heen prettig en vertrouwd. Rupal blijft graag betrokken bij haar ontwerpen en zij denkt graag mee als aanpassingen op bestaande ontwerpen gewenst zijn. Voor een uniek ontwerp ben je bij haar absoluut aan het goede adres.

Wendy Le Griep

Wijkraad Osseveld-Woudhuis

Meer projecten

Share This