https://carsspot.co/slot-gacor/https://mamumtaza.sch.id/slot-gacor/https://rapor.mamumtaza.sch.id/slot-deposit-pulsa/https://oliveiracoaching.com/slot-online/https://midwestcan.com/slot-deposit-pulsahttp://mednauki.ru/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.trielht.com.br/libs/-/slot-gacor/https://windsoruniversity.us/slot-deposit-pulsa/https://www.limksys.com/wp-content/uploads/2022/01/slot-deposit-dana/https://bioinsuleaf.id/wp-content/uploads/2022/01/slot-gacor/http://simpak.disdik.palembang.go.id/resources/slot-deposit-pulsa/index.phphttps://nusantarakini.com/wp-content/uploads/2022/-/slot-deposit-pulsa/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot777/https://bankvala.com/wp-content/uploads/slot-deposit-pulsa/https://eastchrist.tsu.ge/public/assets/slot-gacor/https://www.kecasaarredi.it/slot-deposit-pulsa/https://elearning.mamumtaza.sch.id/slot88/https://admin.mamumtaza.sch.id/slot-hoki/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot-deposit-pulsahttps://developer.clirnet.com/https://jobformazione.it/wp-content/uploads/slot-gacor-gampang-menang/https://grovalue.in/https://www.exipurecomm.us/wp-content/uploads/2022/slot-gacor/https://www.skywalt.com/wp-content/uploads/2022/slot-gacor-malam-ini/

Vat op Vitaliteit

Het boek is gebaseerd op het Vitalent groeimodel. Het groeimodel visualiseert dat verschillen in denkstijl fundamenteel andere leiderschapsvisies tot gevolg hebben.

De omslag is een samenvatting van het Vitalent groeimodel met grafische elementen als de vier modelkleuren: geel, blauw, groen en rood, de representatie van denken als neuronen en de energiebron ‘synergie’ die ontstaat waar de denkstijlen elkaar raken.

De grafische representatie van het model is gebruikt als huisstijlelement voor diverse aan het model gerelateerd materialen.

Rupal raakt met het omslagontwerp precies de essentie van het Vitalent groeimodel. Vanuit het centrum vertakken zich neuronen: de dragers van het denken. Daar waar denkstijlen elkaar raken, ontstaat energie. Die verspreid zich via drie ringen, die staan voor de dagelijkse bedrijfsvoering, verbeteren van werkwijzen en vernieuwing. Het ontwerp vertelt precies hetzelfde verhaal als het boek, maar met aanzienlijk minder woorden…

Matthijs Vermoolen

Vitalent

Meer projecten

Share This