https://carsspot.co/slot-gacor/https://mamumtaza.sch.id/slot-gacor/https://rapor.mamumtaza.sch.id/slot-deposit-pulsa/https://oliveiracoaching.com/slot-online/https://midwestcan.com/slot-deposit-pulsahttp://mednauki.ru/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.trielht.com.br/libs/-/slot-gacor/https://windsoruniversity.us/slot-deposit-pulsa/https://www.limksys.com/wp-content/uploads/2022/01/slot-deposit-dana/https://bioinsuleaf.id/wp-content/uploads/2022/01/slot-gacor/http://simpak.disdik.palembang.go.id/resources/slot-deposit-pulsa/index.phphttps://nusantarakini.com/wp-content/uploads/2022/-/slot-deposit-pulsa/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot777/https://bankvala.com/wp-content/uploads/slot-deposit-pulsa/https://eastchrist.tsu.ge/public/assets/slot-gacor/https://www.kecasaarredi.it/slot-deposit-pulsa/https://elearning.mamumtaza.sch.id/slot88/https://admin.mamumtaza.sch.id/slot-hoki/https://alumni.staipibdg.ac.id/konten/slot-deposit-pulsahttps://developer.clirnet.com/https://jobformazione.it/wp-content/uploads/slot-gacor-gampang-menang/https://grovalue.in/https://www.exipurecomm.us/wp-content/uploads/2022/slot-gacor/https://www.skywalt.com/wp-content/uploads/2022/slot-gacor-malam-ini/

Vreugd Software

Vreugd Software is het eenvoudigste en meest complete online ledenbeheerprogramma voor verenigingen en clubs. De vooruitstrevende cloud software helpt leden zowel op mobiel of tablet optimaal te beheren.

Omdat de bestaande vormgeving niet meer aansloot op de vooruitstrevende techniek en moderne dienst-verlening, was er behoefte aan een nieuwe logo en huisstijl. In nauw overleg is een logo ontwikkeld dat efficiënte en doelmatigheid verbindt met frisse kleuren en beweging. Het logo heeft enerzijds een cleane en technische vorm die vertrouwen uitstraalt maar is door de ronde vormen en kleurgebruik ook dynamisch en vrolijk. Kortom: het straalt Vreugd uit!

In de stijl van het logo, zijn diverse huisstijlelementen ontworpen, waaronder visitekaarten en briefpapier met dezelfde moderne, elegante, sportieve uitstraling.

+ Logo en Huisstijl

Meer projects

Share This